Kallt men det var de fan värt

Oj och oj säger jag bara; ska sex verkligen vara sådär flög ur mina tankar? Hehe, nja kanske inte direkt det bästa att ligga på en studsmatta mitt ute i skogen när det är lite halv kallt hehe.
Som tur var hade jag med mig en filt för jag anade ju att det skulle bli kallt. Skämt och sido, vi kollade fakstiskt på film hemma hos mig innan vi gick på en promenad. För trots att jag är över 20 år är det lite pinsamt att ha sex i huset om ens föräldrar sover i rummet under en. Vill ju inte riktigt störa dem med ljuden som kan komma ut ur rummet, men förspelet fick de fan stå ut med i alla fall. Hade lyxfällan och grannfejden på högsta volym så att inte allt skulle höras, min bror kollade förövrigt lite djävulsk på oss när vi gick ut på promenaden (undra om han hörde..).

Väl ute på promenaden visade jag vägen till skogen och mattan, och när vi närmade oss trök han mig mot den och började pussa mig i nacken (som är de bästa jag vet, ni vet örat och allt), sedan höll han om mig och visade vem som bestämde. För sist när vi kollade på film så var han så himla blyg och jag trodde jag skulle dö av uttråkighet men inte denna gång, fan han körde på som satan och var inte alls blyg så Fillip BRA GJORT!!!.
Jag kan skarpt rekomendera att pussas, kramas och leka intimt med varandra på en studsmatta sjukt mycket, för trots att de var kallt så värmde vi varandra och de var mysigt. Fill
Förutom att han gick ner på en när man hade en filt som täckte 50% av en så var det en underlig känsla att ligga i mörkret och höra trädens viskningar och kvistar brytas här och var. Ett under att ingen kom, eller i alla fall så märkte vi inget för de var ingen som störde oss i själva akten hehe :P

Tips att tänka på; större filt, kanske hade de blivit ännu bättre på vårkanten men det funkade ju så varför vänta tills april månad.

Och ja, vi kommer ses igen Fillip och jag




Kommentarer
Postat av: kimninja♥

Bra blogg du! ^^,

2010-11-04 @ 23:14:49
URL: http://nganphaam.devote.se
Postat av: ebba

håller helt med dig, man börjar ju undra om det stämmer.. :)

2010-11-05 @ 10:19:09
URL: http://anderssoneebba.blogg.se/
Postat av: Anonym

det är just det jag vill visa med min blogg, kärleken är det finaste som finns!:) det finns bara EN som är den rätte och när man väl hittar den så är livet ett paradis! tro mig!:)

2010-11-05 @ 13:43:10
URL: http://denisebjrk.blogg.se/
Postat av: HEVE THE KURD

bra blogg men ändra på textsnittet så man orkar läsa all :)

2010-11-05 @ 14:42:55
URL: http://nattstad.se/doski
Postat av: Becca

sv: jo då planer för helgen har jag :) idag är det så klart fredagsmys och imorron ska vi gå den årliga marchen :b så imorrgon blir det öl till frukost vår start är 7:40 ;) haha wisch me luck :b

Allt bra med dej denna fredag då?? =)

2010-11-05 @ 16:59:36
URL: http://myranstankar.blogg.se/
Postat av: Viki

Sv; Så kul att du är med :)

Hoppas allt är bra? :D

2010-11-05 @ 20:43:29
URL: http://vikisblogg.blogg.se/
Postat av: SaraLynard

så rolig blogg du har o bra texter :):)



2010-11-06 @ 04:19:03
URL: http://saralynard.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0