Ursäkta, men bend over

Efter en sliten helg, sitter jag nu med ansiktsmask & äter Haribo godis. Funderade på att senare ta ett bad, onanera lite (eller inte, de får allt killarna sköta). Vad har ni missat?, Först vill jag ju bara be om ursäkt att jag inte riktigt uppdaterat yber mycket här men jobbet kom upp, träffade Fillip och Micke samt Mr dominant.

Kan väl först berätta om dejten med Micke, hade inte träffat honom på sådär dryga 3-4 månader pga av hans jobb och att han skaffat tjej, men hon är tydligen på varmare breddgrader nu så då passade vi på att ses. Och såklart var vi i hans fina lägenhet med en stor skinnsoffa, samt en kind of big plattma skärm. Först började vi med att kolla på en film för att värma upp; ni har väl sätt two girls one cup? ;)
Nej, inte riktigt sån film utan vart American pie 2 - Band camp. Men de behövde inte gå många minuter eftersom vi båda hade delat på två flaskor vin. Han började som alltid med att ta tag i ens hår, trycka ner en mot kudden för att sedan bita i ens hals & går sedan upp mot örat & nu hade han lärt sig nya tricks. Fy fan vad han höll på och det var underbart skönt och man ville ju bara ha mer( vilket han fattade också) så han höll ju på ett bra tag, letade sig sedan nedåt. Hade dock på mig ett par jobbiga byxor men av med dem efter ett tag och han körde in ett finger efter de andra. Förut tog han typ bara ett, knappt två men nu jävlar körde han på och insåg att vi tjejer behöver lite våld och hårdhänta. Funkar fan inte bara att peta på fittan utan HÅRT SKA DE VARA.

Fick såklart förfrågan om allt var okey, jag svarade pga av att han har tjej att vi måste ha kondom, medans han satte på den lekte han med min kropp = tummen upp, annars förlorar man ju kåtheten sin.
Men efter ett tag började han bli duracel kaninen och körde på, löd varje sak man sa och exprementerade gjorde han också. Vi körde fram och bak fingrar där o här, men fyfan vad förvånad jag vart han visste vad han höll på med vilket gjorde att jag vart LOST, de brukar inte ske men orgasm efter orgasm fick jag och jag kände mig riktigt nöjd och första gången jag hade analt också. De var inte så hemskt som jag trodde, men ont gjorde de så han fick ta de ganska lugnt för att inte få mig att skrika som ett barn. Men efter ett tag när vi fått in rytmen så vart det skönt och absolut något jag skall testa igen. Jag frågade honom faktiskt vad som är så skönt med att köra där bak, och han svarade de är de bara sedan log han. Indränkta i svett var vi och han höll på ett bra jävla tag.

Förvånade gick jag från Micke och lite öm där bak men fy fan vad nöjd jag var :)... Och nu längtar jag bara efter mer ;). Hur var eran helg kära läsare? Usch, nu vart jag kåt .... fram med min blåa dildo girls..

Fick för övrigt ett mejl av dig Tina från Sundsvall (säker på att de är ditt riktiga namn)
Du bad mig lägga upp lite mer egna bilder, har haft en massa på min gamla dator men den kraschade, sedan vart min digetalkamera snodd för två månader sedan dock har jag önskat mig en ny i julklapp.

Alice från Ulricehamn, frågan om jag haft sex med någon tjej så är svaret Ja de har jag två gånger, något jag faktiskt också kan rekomendera för er. Vill ni veta hur ni ska få bra sex så testa en tjej för de vet ju vad vi girls gillar ..

Har ni några frågor är det bara att mejla och fråga :) kram på er




RSS 2.0